Preskočite na glavni sadržaj

Manu Chao ponovno nastupa u Zagrebu

Manu Chao ponovno nastupa u Zagrebu
U sklopu svoje turneje 'La Ventura', popularni glazbenik Manu Chao će 12. rujna održati koncert u dvorištu Zagrebačkog velesajma.
vrijeme: 12.09.2013.
mjesto: Paris, France
url: http://www.artparis.fr/

Manu Chao je u Hrvatskoj već održao više koncerata za pamćenje u organizaciji INmusic festivala i Multikulture. Kao jedan od najboljih koncerata u hrvatskoj povijesti ostao je njegov nastup u pulskoj Areni 2008. godine dok je koncert u maloj dvorani Doma sportova 2011. godine u odličnoj atmosferi trajao satima. Publika izvođačima jednostavno nije dozvolila silazak sa scene stalno ih pozivajući na novi bis u gotovo stadionskoj atmosferi neviđenoj na koncertima u Hrvatskoj. Ovoga puta Manu priprema show u četveročlanom sastavu s nenadmašnim Madjidom na gitari, Philippeom Teboulom na bubnjevima te Gambeatom na bas gitari.

Milijuni prodanih albuma, glazbene nagrade, odlično prihvaćene suradnje s umjetnicima i filmašima, neodoljiva mješavina sentimentalnih melodija, brzih ritmova, maštovitosti i beskrajne želje za stvaranjem i poboljšavanjem svijeta kroz glazbu postali su njegovi zaštitni znakovi.

Ulaznice za fan pit su rasprodane, no ulaznice za ostale pozicije u gledalištu još uvijek se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Dostupne su i online putem sustava Entrio, a adrese prodajnih centara i detalje online kupovine moguće je pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala.