susret

Zoran Ferić gost Bookvice


vrijeme: 19.03.2012. u 21 sat
mjesto: Split, Klub Quasimodo, Gundulićeva 26/II

U sklopu književnog programa Bookvica, u ponedjeljak, 19. ožujka, s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo, gostovat će jedan od najznačajnijih suvremenih hrvatskih književnika – Zoran Ferić

On će u prvom redu predstaviti svoj najnoviji, dugo iščekivani roman „Kalendar Maja“ (Profil, 2011.), koji već tjednima vodi na ljestvicama najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, a zaradio je i superlative književnih kritičara, koji su ga prozvali njegovim najzrelijim djelom dosad te „iznimnim romanom koji u svim aspektima daleko nadmašuje ono što smatramo hrvatskim proznim standardom“ (Jagna Pogačnik, Jutarnji list).

Osim o najnovijoj knjizi, s voditeljicom Bookvice, Patricijom Vodopijom, Ferić će popričati i o nekim drugim aktualnim temama vezanim uz knjige, čitanje, status pisca i kulturnu politiku.

Kao što je već običaj u Bookvici, i publika će dobiti priliku postavljati pitanja, netko će od posjetitelja dobiti knjigu na dar, a u nastavku večeri slušat će se glazba po izboru gostujućeg autora.
 

(D.H.F., 19.03.2012)