koncert

Arsen Dedić na 8. Culture Shock Festivalu - koncert je odgođen!


vrijeme: 09.03.2012. 21 h
mjesto: Križevci, Klub kulture, Mažuranićev trg 1

U petak, 9. ožujka, od 21 sat, u križevačkom Klubu kulture nastupa Arsen Dedić, uz pratnju Branka Bulića. Koncert će se održati u sklopu 8. Culture Shock Festivala. Obavijest: koncert je odgođen!

Ono sve što znate o njemu tek je dio bogatog stvaralačkog opusa ove sedamdesettrogodišnje živuće legende. Hrvatski antologijski pjesnik, kantautor, skladatelj i književnik, autor više od trideset knjiga, skladao je za desetke filmova, plesne teatre, kazalište, pisao je mjuzikle, za dalmatinske klape, intepret, producent, dirigent, svirač, dobitnik mnoštva domaćih i međunarodnih nagrada.

Održavao je koncerte od Rio De Janeira do Novosibirska, od Alma Ate do Tallina, imao je devet ruskih turneja, punio je stadione diljem bivše države, makar za sebe kaže da više voli komornije, intimnije prostore, kakav je upravo križevački Klub kulture.

Ulaznice po 45 kuna su u pretprodaji u Art Rock Caffeu (rezervacija do 2 ulaznice na tickets@c-shock.org), ako koja ostane na dan koncerta, vrijedit će 60 kuna. C-Shock

(R.P.B., 07.03.2012)