radionica, kolonija

Radionica o TV prikazivanju i programskom segmentu i2i


vrijeme: 02.03.2012. 12 h
prijava: 28.02.2012.
mjesto: Zagreb; ZagrebDox Press ured, Nova Ves 18 / III

Media desk Hrvatske organizira radionicu čiji će naglasak biti na natječajnim prijavnicama za televizijsko prikazivanje i i2i Audiovisual, vezanima uz razvoj projekata, na kojoj će sve zainteresirane nastojati upoznati sa spomenutim oblicima pružanja financijske potpore te strategijama prilikom ispunjavanja određenih prijavnica. Radionica će se održati 2. ožujka, s početkom u 12 sati, u uredu za medije festivala ZagrebDox.

Media je program Europske unije namijenjen razvoju europske audiovizualne industrije koji, između ostaloga, posebnu pozornost pridaje usavršavanju, odnosno obrazovanju filmskih djelatnika, organizatora filmskih festivala, distributera i svih onih koji svojim radom pridonose razvoju audiovizualne djelatnosti.

U skladu s takvim težnjama aktivnosti MEDIA deska u Hrvatskoj bitni su instrumenti naobrazbe, informiranja i umrežavanja hrvatskih filmskih profesionalaca.

Svi zainteresirani trebaju potvrditi svoje sudjelovanje  najkasnije do 28. veljače 2012. godine i to na: martina.petrovic@mediadesk.hr.

(R.P.B., 21.02.2012)