radionica, kolonija

Radionica 'Osnove elektronike' u SC-u


vrijeme: 28.01.2012. - 29.01.2012.12-19 h
prijava: 26.01.2012.
mjesto: Zagreb, Studentski centar, Savska 25

Radionica 'Osnove elektronike' voditelja Igora Brkića održat će se 28. i 29. siječnja, od 12 do 19 sati, u zagrebačkom Studentskom centru. Prijaviti se možete do četvrtka, 26. siječnja u ponoć, a broj je ograničen na 14 polaznika.

Prijave na e-mail: imm.medialab@gmail.com. Polaznici se mole da napišu nekoliko rečenica o sebi i zašto žele sudjelovati na radionici.
Kotizacija: 150kn članovi I'MM_ laba, nezaposleni, učenici, studenti, srednjoškolci / 200kn zaposleni

O radionici:

Što je to struja? A što napon? Zanimaju vas osnove elekronike? Bojite se Watta, Volta, Ohma i Ampera... Što je to otpornik / kondenzator / dioda? Kako stvoriti svjetlo i kako ga natjerati da blinka? Ako ste oduvijek željeli vlastitim rukama spojiti nešto što proizvodi zvuk, ovo je prava radionica za vas!
Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, dizajneri, DIY entuzijasti, ljudi svih dobi spremni na učenje budući za pohađanje radionice nije potrebno predznanje.

O voditelju:

Igor Brkić je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje radi kao stručni suradnik. Specijalizacija u području digitalne obrade audio signala. Bavi se embedded programiranjem, otvorenim kodom, linuxom, glazbom, konstruiranjem MIDI uređaja te rastavljanjem svega što mu dođe pod ruke. Voditelj uspješne radionice Artduino. Glavni tehnički savjetnik i guru I'MM_ hacklaba. Strastveni death metal fan.

I'MM_ je novo-osnovani Media lab u Zagrebu kao dio programa Kulture promjene pri SC-u // smješten je u likovnoj radionici unutar kompleksa kultne MM dvorane // nastaje kao rezultat uspješne radionice 'Artduino predstavlja Arduino'.

I'MM_ se sastoji od tri platforme: a) hacklab - radiona, b) otvorene vikend radionice s domaćim i internacionalnim instruktorima / hakerima / umjetnicima, c) media lab (teorija i kustoske prakse, predavanja međunarodnih predavača u području novih medija). Detaljnije na Facebook stranici

Studentski centar /Kultura promjene

(R.P.B., 20.01.2012)