obavijest

The Garden Festival objavljuje novi početak


vrijeme: 04.07.2012. - 07.07.2012.
mjesto: Tisno

Nakon šest uspješnih godina festival koji je probio led za mnoge druge glazbene festivale na našoj obali seli se iz Petrčana u Tisno. The Garden Tisno održat će se od 4. do 7. srpnja 2012., a prvi izvođači već će biti poznati krajem siječnja...

Nova lokacije je neotkriveni muzički raj koji točno ocrtava principe festivala i spaja odmor sa jedinstvenim glazbenim iskustvom. Tisno je mjesto koje je nastalo na tjesnacu, dijelom na otoku Murteru, a dijelom na kopnu, pa se u mjestu nalazi i pokretni most koji Murter povezuje s kopnom. Najmlađe je mjesto na otoku, a uz smještaj koji nude apartmani, sobe, kuće za odmor, hotel, mjesto vam nudi uživanje u zelenilu, prostranim trgovima, dugoj šetnici i lijepim stjenovitim plažama natkrivenim šumom. Grad sa svojim idiličnim izgledom i sadržajima malo koga će ostaviti ravnodušnim a smješten je točno između Zadra i Splita.

Najveće promjene se odnose na klub Barbarellas koji će sada biti dostupan svim gostima festivala i opet će biti domaćin svjetski poznatim promotorima klupske glazbe, na kompletno novoj lokaciji koja se nalazi na otvorenom sa punom većim kapacitetom nego dosad. Također blizu obale i udaljen svega 10 minuta od Garden Village omogućit će da svi dožive poznate barbarellas after partyje.

Organizatori su pripremili specijalan prijevoz koji će olakšat dolazaka u klub i povratak do smještaja.

Više informacija pročitajte ovdje ili na: www.thegardenfestival.eu | www.watchthegardengrow.eu

 

(D.H.F., 09.01.2012)