Preskočite na glavni sadržaj

Program Art Clubbing u Prostoru Do/Spunk

Art Clubbing program od sada će se održavati četvrkom na novoj lokaciji - Prostor Do/Spunk! U izložbenom dijelu posjetitelji će moći pogledati čak dvije izložbe: Imagenic sa serijom dokumentarnih fotografija pod nazivom 'Kabina intime' te izložbu slika autorice Ivane Bolanče pod nazivom 'Proces'.
vrijeme: 14.03.2013. 21 h
mjesto: Zagreb; Spunk, Hrvatske bratske zajednice bb

14. ožujka od 21 sat na repertoaru su: Clone Age alternativni rock band iz Čakovca koji će se uz svoje autorske stvari predstaviti i obradama bendova poput QOTSA, Foo Fighters, Kings of Leon, Mando Diao, Stone Temple Pilots, Pearl Jam...

Recycle & Wear + HafoxaH izlažu zajedno već godinu dana. Interaktivni performans kojim će se predstaviti na Art Clubbing-u sinergija je ova dva brenda. HafoxaH će se predstaviti s odjećom, a Recycle & Wear modnim dodacima.

U modnom korneru svoje kreacije pokazat će Round Jewelry, tim koji izrađuje nakit od otpadnog materijala poput žice, čipova, gumbi...

Za glazbenu podlogu zadužen je Dj Marmat već prepoznat svojim stilom koja je mješavina 80-ih te većine elektronskih pravaca.