natječaj, seminar

Upravljanje marketingom u kulturnim institucijama - seminar


vrijeme: 18.11.2011.
prijava: 16.11.2011.
mjesto: Pula

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar na temu 'Upravljanje marketingom u kulturnim institucijama'. Seminar će biti održan u petak, 18. studenog, u vremenu od 9 do 15 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV. 

Seminar je namijenjen svim zainteresiranim predstavnicima/zaposlenicima javnih i privatnih kulturnih institucija, predstavnicima civilnog sektora u kulturi te svima onima koji žele znati nešto više o nužnosti marketinške orijentacije kulturnih institucija, primjeni marketinške filozofije poslovanja te o efikanom dugoročnom planiranju marketinških aktivnosti u kulturi.
 
Seminar će održati mr. sc. Dražen Alerić, magistar ekonomije i dugogodišnji asistent na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli na kolegijima Marketing, Ponašanje kupaca, E-Marketing, Upravljanje odnosima s korisnicima i Marketing proizvoda i inovacija te mr. sc. Darija Božac Marjanović, suradnica Odjela za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i direktorica marketinga web portala Regional Express te vlasnica marketinške agencije. Profesorica je sociologije i magistrica znanosti na području ekonomije točnije, marketinške komunikacije.
 
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
 
Ukoliko ste zainteresirani, prijavu možete izvršiti na telefon 052 381-900 ili ispunjeni prijavni obrazac pošaljite na fax 052 381-905 ili na e-mail: boris.sabatti@ida.hr ili sanja.kantaruti@ida.hr najkasnije do srijede, 16. studenog 2011.g.
 
Sadržaj seminaraprijavnica (Izvor: IDA)
 

(D.H.F., 10.11.2011)