Preskočite na glavni sadržaj

MOV-S 2012 – poziv na plesni susret

MOV-S 2012, 4. međunarodni susret plesa i pokreta, održava se u španjolskom gradu Cadizu, od 14. do 17. lipnja. Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. svibnja.
vrijeme: 14.06.2012.
prijava: 31.05.2012
mjesto: Cadiz, Španjolska
url: http://www.mov-s.org
MOV-S predstavlja suradnički work in process koji nastoji stvoriti prostor za diskusiju koja potiče razmišljanje o načinima kako djelovati u ibero američkom kontekstu. Kulminaciju rada predstavlja susret stručnjaka, grupa i organizacija posvećenih plesu, umjetnosti pokreta i suvremenoj kreativnosti.

Proslava 4. međunarodnog susreta plesa i pokreta podudara se s proslavom dvjestogodišnjice donošenja španjolskog ustava 1812. godine. Kao i u prethodnim izdanjima, umjetnički program centralni je dio susreta, koji će se odvijati u sklopu plesnog festivala Cádiz en Danza (9. – 16. lipnja).

U više od tjedan dana Cadiz će pokazati najnovija djela u selekciji španjolskih, portugalskih i latinoameričkih umjetnika, kao što su: Roser López Espinosa (Španjolska), Sofía Días & Victor Roriz (Portugal), Vortice Dance Company (Portugal), Entremans (Španjolska), Claudia Vicuña (Čile), Tumakat (Meksiko), La Macana (Španjolska), Álvaro Frutos (Španjolska), Federica Folco & Josie Cáceres (Urugvaj), Mal Pelo (Španjolska), Israel Galvan (Španjolska), Patricia Caballero (Španjolska), Daniel Abreu (Španjolska), Cristian Duarte (Brazil)… i drugi.

Tri su načina za sudjelovanje u MOV-S 2012:
- sudjelovanje na jednoj od sljedećih radionica: Održivost u umjetničkim praksama, Javno privatno partnerstvo ili Mobilnost i vidljivost;
- posjećivanje predstava uključenih u umjetnički program;
- oboje.

Za više informacija, kontaktirati:
David Márquez
Tel: 0034-626 950 647
e-mail: international@mov-s.org

Više