Preskočite na glavni sadržaj

2. sajam dječje knjige u Zagrebu, Rijeci i Splitu

U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige HGK, od 2. do 10. ožujka, održat će se 2. sajam dječje knjige. Novost ovogodišnjeg sajma jest širenje na druge gradove, pa će, uz Zagrepčane, i mali Riječani te Splićani uživati u bogatom programu. U sklopu sajma, koji će ponuditi predstave, zabavne i edukativne sadržaje, u Zagrebu će se svakodnevno, od 11 do 12 sati, održavati program Poznati čitaju djeci...
vrijeme: 02.03.2012.
mjesto: EU
url: http://www.europeanmuseumforum.ru/
 
U sklopu 2. sajma dječje knjige, koji će se održati u zagrebačkom Profil Megastoreu, Arena centru, riječkom Korzu i splitskom Jokeru predstavit će se autori dječjih knjiga velikog broja nakladnika, a popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama (uz 20-60% popusta).

Otvorenje će se održati u sljedećim knjižarama:

-           Zagreb, Profil Megastore, petak, 2. ožujka u 19 sati. Otvorenje će voditi Kašmir Huseinović, Ivo Perkušić i Sanja Doležal uz dječji zbor Kikiće, popratit će ga visoki dužnosnici iz Ministarstva kulture, Grada Zagreba te predstavnici nakladnika.
 
-           Zagreb, Profil Arena centar, subota, 3. ožujka u 12 sati. Dočekat će vas Ivana Radovniković i Stjepan Marković uz dječji zbor Kikiće.
 
-           Rijeka, Profil Korzo, petak, 2. ožujka u 17 sati. Do suza će vas nasmijati Šajeta.
 
-           Split, Profil Joker centar, petak, 2. ožujka u 17 sati. Arijana Čulina podići će atmosferu. 
 
Uz predstave, zabavne i edukativne sadržaje i ove godine, u programu pod nazivom Poznati čitaju djeci koji će se održavati u Profil Megastoreu u Zagrebu svaki dan od 11 do 12 sati, djeca i njihovi roditelji moći će se družiti s autorima, ilustratorima i poznatim osobama, a  sretni sudionici će biti u prilici dobiti svoj poklon bon Planeta9 za preuzimanje elektroničke knjige. Program će voditi Kašmir Huseinović i Silva Skender.

Više informacija i program pročitajte na www.profil.hr.