festival

7. Culture Shock!


vrijeme: 18.02.2011. - 16.04.2011.
mjesto: Križevci
organizator: P.O.I.N.T. / K.V.A.R.K

7. međunarodni Culture Shock Festival, jedinstveni hibrid obrazovanja, suvremene umjetnosti, glazbene, likovne i druge kulture te društvenih događanja ponovo u Križevce dovodi kvalitetne i aktualne izvođače, predavače i izlagače iz Hrvatske i regije. Festival počinje 18. veljače, a traje do 16. travnja.

Pedeset događaja u šezdesetak dana dovest će u ovaj gradić podno Kalnika na desetine sudionika i na stotine posjetitelja, kako bi uživali - ne u jednom mjesecu kulturnog šokiranja, već u dva, recesiji unatoč!

Prvu večer prvog festivalskog vikenda podsjetit ćemo vas tko nas je sve šokirao, tko kultivirao, a koga smo sve (raz)otkrili i stvorili u šest godina, na virtualnoj izložbi 'Sedmo čudo Kulturšoka' projiciranoj na platno Kluba kulture, dok će glazbeno-plesni dio večeri uveličati Degustizio Amassi, križevački DJ-velikan talijanskih korijena, građanin svijeta kojeg znaju od Beča do Peckhama, disko-pastir koji uvijek pristupa humano svome stadu! Uz šareni izbor disko-hitova i još šarenije košulje, rasplešite se na prvom ovogodišnjem 'Disko Šoku'. Ulaz je slobodan.

(I.P., 18.02.2011)