Preskočite na glavni sadržaj

DORF gostuje u u Labinu

Ovoga vikenda, 2. i 3. rujna, u organizaciji Savjeta mladih grada Labina, u prostoru amfiteatra na Dubrovi održat će se Festival dokumentarnog rock filma DORF s izborom od 10 filmova iz festivalskog programa. Filmovi će se prikazivati u periodu od 21 do 01 sat svake večeri, nakon čega slijedi rock koncert, a ulaz je besplatan.
vrijeme: 02.09.2011. 21-01 h
mjesto: Labin
url: http://www.dorf-vk.com/

Programom 'DORF putuje' predstavljaju se najzanimljiviji dijelovi festivalskog programa u velikom broju gradova kako bi se žanr dokumentarnog glazbenog filma približio široj publici i medijima. Gostovanja u drugima gradovima imala su brojnu posjećenost i zanimanje za ovu vrstu dokumentarne filmske umjetnosti je postalo sve veće, stoga se pozivaju svi građani da svojim dolaskom uveličaju ovakvu vrstu manifestacije.

Program:

Petak:

21,00 h / Nevidljiva nacija (Srbija)- priča o subotičkoj nezavisnoj sceni
22, 35 h / Ako nikoj ne sviri (Makedonija) eng. titl- počeci makedonskih underground prvaka
23,30 h / Olah Vince: na ničijoj zemlji (Srbija)- film prati zanimljivu karijeru romskog glazbenika i prikazuje njegov stvaralački svijet i razmišljanja.
00,00 h / Radio Apokaliptiko (Slovenija) - priča o tolminskom metal kampu
00,25 h / Satan Panonski (Srbija) - priča o životu

01.00 rock koncert

Subota:

21,00 h / One Man in the Band (Engleska) eng.titl- dokumentarac o one man bendovima
22,30 h / Kobra 11 (BIH) - kratka priča o posljednjoj legendi brčanskog distrikta Bruce Leeja
22,45 h / Vivir del Aire (Španjolska) -kratkometražni film o Curro Savoyu, neobičnom cool glazbeniku
23,00 h / Superstonic Sound: The Rebel Dread (Velika Britanija) - priča o Donu Lettsu, čovjeku koji je toliko zadužio britanski punk, reggae, dub, pop
23,50 h /  Put the Needle on the Record (SAD) hrv. titl - za sve ljubitelje elektroničke glazbe, priča o DJ kulturi sa vrhunskim soundtrackom

01.00 rock koncert