Preskočite na glavni sadržaj

DJ Carl Cox u Splitu

13. kolovoza na obalnom pojasu grada Splita poznatijem kao Riva po prvi put zaživjeti će projekt "Discoteque Riva". Prvi gost ovog glazbenog događaja na Jadranu ove godine je najslavniji svjetski DJ, Carl Cox iz Londona.
vrijeme: 13.08.2010.
mjesto: China
url: http://world.cpanet.cn/
Ovim projektom biti će obuhvaćena cjelokupna morska šetnica podno zidina Dioklecijanove palače (splitska riva) u dužini od 350 m i širini 50 m. Taj prostor će te večeri od 22 - 04 h postati najveća ljetna otvorena diskoteka na planetu.

Zidine spomenika svjetske kulturne baštine 1700 godina stare Dioklecijanove palače, netom obnovljena riva s idealnim plesnim podijem od tehno betona, klupama za odmor okruženim mirisnim mediteranskim biljem, sa zvijezdama i nebom iznad, čine ovaj prostor jedan od najreprezentativnijih urbanih prostora.

Uz raskošnu produkciju kojom ćemo dodatno oplemeniti ovaj prostor, te iznimnim gostom, uvjereni smo da će Discotheque Riva već od ove godine ući u svjetske top event destinacije.
Carl Cox je po izboru uglednog britanskog magazina Mixmag proglašen kao najbolji i najpoznatiji dj u posljednjih 25 g.

Cijena ulaznice od 100 kn u pretprodaji (od 5.7. -8.8.) je više nego popularna, ako uzmemo u obzir, da se ulaznica za nastupe Carl Coxa plaća i mnogostruko više.
Budući je 13.8. udarni termin ljeta, očekuju se i mnogi turisti, te brojni jedrenjaci, jahte i drugi brodovi.
Organiziran je prijevoz iz svih krajeva Hrvatske.
Zbog svega navedenoga očekuje se između 20.000 - 30.000 posjetitelja.

Detaljnije o događanju i kupnji karata ovdje