Preskočite na glavni sadržaj

Sigurnost i zdravlje na radnom mjestu - pan-europski fotonatječaj

Ovo pan-europsko natjecanje organizira EU-OSHA u cilju promoviranja svijesti o zdravim radnim mjestima i prevenciji rizika na radu. Misija Agencije je 'učiniti europska radna mjesta sigurnijim, zdravijim i produktivnijim'. Sudjelovati mogu i profesionalni fotografi i amateri, a rok za dostavu fotografija je 31. kolovoz 2011.
prijava: 31.08.2011
url: http://osha.europa.eu/hr

Natjecanje poziva sve da fotografijom obuhvate vlastitu predodžbu o sigurnosti i zdravlju na radu, s posebnim akcentom na prevenciju rizika. Međunarodni žiri pozdravlja fotografsku maštu, kreativnost i vrijednosti, a posebice fotografije koje ukazuju na pozitivne aspekte prevencije rizika na radu.
 
Tri najbolje fotografije bit će odabrane prema svojoj kreativnosti i originalnosti, kao i prema univerzalnoj europskoj poruci. Ove godine po prvi put će se dodijeliti posebna Nagrada za mlade, tj. sudionike mlađe od 21 godine! Pogledajte najboljih 100 fotografija u 2009. godini radi inspiracije.
 
Rok za dostavljanje fotografija je 31. kolovoz 2011. godine.
 
Ukoliko želite pratiti najnovije vijesti i informacije u vezi Natjecanja za najbolju fotografiju i pogledati postavljene fotografije, posjetite naše Flickr i Facebook stranice.
 
Pobjedničke fotografije birat će raznovrstan i iskusan žiri čiji će članovi biti nekoliko vodećih europskih ličnosti iz oblasti fotografije kojima će se pridružiti eksperti za komunikaciju u oblasti sigurnosti i zdravlja na radu.

Pročitajte Propozicije natječaja i pravne napomene. Fotografije se postavljaju ovdje.

Pobjednici će biti izabrani u rujnu 2011. godine i objavljeni na završnom događaju u okviru kampanje 'Zdrava radna mjesta' koju organizira Europska agencija za sigurnost i zdravlje na radu (EU-OSHA) koji će se održati u Bilbaou 22. i 23. studenog 2011. godine. Nagrade

(Izvor: Europska agencija za sigurnost i zdravlje na radu)