Preskočite na glavni sadržaj

Ciklus radionica za kantautore 'Tekst u glazbi' u Začaranoj Močvari

U okviru Začarane Močvare i Močvarne akademije u studenom će se održati kreativna radionica 'Tekst u glazbi' za kantautore i one koji to žele postati. Prijave se zaprimaju do 25. listopada 2021.!
vrijeme: 07.11.2021. - 21.11.2021.
prijava: 25.10.2021
mjesto: Zagreb
url: http://www.mochvara.hr/

Pod vodstvom Orlana Tusa (Mika Male), polaznici radionice imat će priliku pisati i skladati svoje pjesme, izvesti ih pred ostalim sudionicima te poslušati konstruktivne komentare voditelja radionice i komentirati pjesme ostalih polaznika. Održat će se i predavanje na temu važnosti teksta u glazbi kroz povijest hrvatske i svjetske glazbe, uz naglasak na popularnu glazbu.

Na radionicu su pozvani svi koji su zainteresirani za međuigru riječi i glazbe te koji bi htjeli produbiti spoznaje o njihovoj povezanosti.

Kako se prijaviti?

Napišite nekoliko rečenica o sebi, razlogu zašto ste se prijavili na radionicu i koja su vaša očekivanja od nje te tekst pošaljite na mail: orlantus@gmail.com.

Radionica će se održati u tri termina, 7.11., 14.11. i 21.11. od 16 do 18 h.

Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje.

Radionica se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji na www.mochvara.hr/akademija.