Preskočite na glavni sadržaj

Besplatne ZOOM likovne radionice za mlade od 15 do 25 godina

Likovne radionice odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje imaju afiniteta prema slikanju te koji uz vodstvo mentora žele razviti svoj osobni stil slikanja. Održavat će se online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 3. rujna, u 18 sati.
vrijeme: 03.09.2021. -
url: https://www.omg.hr/

Odvijat će se svakim ponedjeljkom i petkom kroz čitavi rujan i listopad, završno s 29. listopada, a svaka će radionica trajati 3 sata.
 
Što ćete raditi na radionicama? Na početku ciklusa savladat ćete tehnike crtanja i slikanja s naglaskom na kompoziciju i odnose boja, a u drugom ćete dijelu ciklusa raditi na vlastitim radovima. Nakon što svoj rad usavršite na individualnim konzultacijama s mentorom, postavit ćete ga na digitalnu platformu gdje će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. Oni polaznici koji budu imali najviše lajkova upoznat će se s hrvatskim galeristima!
 
Radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz Europskog socijalnog fonda.
 
Prijaviti se možete preko Google obrasca.
 
Voditelj radionice je Vladimir Vrljić Ankin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik koji iza sebe ima više od 60 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, a posljednjih 13 godina vodi likovne radionice za djecu, omladinu i starije. Od 1980. godine član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, a od 1991. godine član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. U izdanju Matice hrvatske 1999. godine objavljena je monografija o njegovom životu i umjetničkom radu.
 
Otvorena medijska grupacija provodi projekt u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti, a projekt financijski podržava Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija RH.