Preskočite na glavni sadržaj

Arhiva

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Space Ensemble, Portugal

Space Ensemble iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su glazba, izvedbene umjetnosti (performansi), glazbena edukacija te umjetnost i tehnologija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Capote Música, Portugal

Capote Música iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su glazba i organizacija glazbenih festivala.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Conservatório, Portugal

Conservatório, Professional School of Arts of Madeira iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su glazba i izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – UNESCO: Chair for cultural policy and management, Srbija

UNESCO: Chair for cultural policy and management iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su obrazovanje, kulturna baština, kulturni menadžment, kulturne politike, vizualna umjetnost i arhitektura.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – IG Feministische Autorinnen (≠igfem), Austrija

IG Feministische Autorinnen (≠igfem) iz Austrije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su feminizam i književnost.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – NGO Aesop, Srbija

NGO Aesop iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su vizualna umjetnost, urbanizam i kulturni turizam.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Uvarova Gallery, Litva/Ukrajina

Uvarova Gallery iz Litve traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja je likovna umjetnost.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Alden Biesen, Belgija

Alden Biesen iz Belgije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, glazba, obrazovanje i organizacija događanja.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Artivist, Hrvatska

Artivist iz Hrvatske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su muzeji, kulturna baština te umjetnost i tehnologija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Narodni muzej Zrenjanin, Srbija

Narodni muzej Zrenjanin iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, razvoj publike u muzejima i muzejska edukacija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Babel, Portugal

Babel iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, vizualna umjetnost, kulturna baština, novi mediji, književnost i arhitektura.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Artepunkt, Srbija

Artepunkt iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Irbis Comics, Ukrajina

Irbis Comics iz Ukrajine traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izdavaštvo i književnost za djecu.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – TELOK, Srbija

TELOK iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su umjetnost i obrazovanje, klasična glazba, ljudska prava i prava mladih.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Centre Culturel Altrimenti, Luksemburg

Centre Culturel Altrimenti iz Luksemburga traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Art & Design Institute, Češka

Art & Design Institute iz Češke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su vizualne umjetnosti, umjetnost i tehnologija, suvremena umjetnost i muzejske aktivnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MAXXI – Museo nazionale delle arti del XXI secolo, Italija

MAXXI iz Italije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, vizualne umjetnosti, arhitektura, fotografija, dizajn i obrazovanje.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cupuaçu, Portugal

Cupuaçu iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, agroekologija, održivost i kružna ekonomija u kontekstu umjetničkih rezidencija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Palco de Sombras, Portugal

Palco de Sombras iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština, vizualne umjetnosti, književnost, umjetnost i tehnologija, muzejske aktivnosti i izložbe, održivi kulturni turizam i aktivnosti iz međusektorskog potprograma.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vocalini, Portugal

Vocalini iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti u kontekstu klasične glazbe za djecu.
pročitajte više