Preskočite na glavni sadržaj

6. GISKO tjedan Harryja Pottera

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već šestu godinu organizira 'GISKO tjedan Harryja Pottera'. Ta manifestacija održavat će se od 30. kolovoza do 3. rujna, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina.
vrijeme: 30.08.2021. - 03.09.2021.
mjesto: Osijek
url: https://www.gskos.unios.hr/

U sklopu manifestacije Knjižnica organizira izložbu plakata pod nazivom “Svjetska Mapa za haranje” i radionice: Sat čarobnih olovaka, Harry Potter izazov, Sat magičnih stvorenja, Bezjačke studije, Potragu za horkruksima, Potragu-koja-se-ne-smije-imenovati, Modificirani metloboj, igraonicu društvenih igara te Č.A.S. provjeru znanja u obliku kviza.
 
Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima, tako i odraslima. S obzirom na epidemiološku situaciju, GISKO tjedan Harryja Pottera održavat će se u skladu s preporukama. Broj je sudionika na radionicama ograničen, a svi sudionici dužni su držati se propisanih mjera.
 
Na radionice se može prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na  Odjelu za rad s djecom i mladima od 23. kolovoza 2021. godine (Ljetno radno vrijeme Knjižnice).