Preskočite na glavni sadržaj

52. Močvarin sajam ploča i stripova

U nedjelju, 10. listopada, održat će se 52. po redu Močvarin sajam ploča i stripova. Sajam je događaj koji okuplja zaljubljenike u gramofonske ploče i stripove, te je otvoren i za ostale stvari vezane za strip i rock kulturu. Tako se ovdje mogu pronaći i plakati, knjige, CD-ovi i DVD-ovi.
vrijeme: 10.10.2021. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/mochvara/

Ideja o organizaciji sajma niknula je iz sjećanja na događaj koji je prije 20 godina svima bio poznat – a radi se o sajmu ploča i stripova na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Sajam je bio okupljalište raznih stručnjaka i ljubitelja glazbe i stripova, te je služio kao svojevrsna scena gdje su ljudi mogli razmjenjivali informacije i doći do rijetkih izdanja koje se nisu mogle nabaviti na regularnim distribucijama.
U zadnjih je nekoliko godina priča oživjela te se Močvara učinila kao pravo mjesto gdje bi se sajam opet mogao održavati. Sajam je otvoren svima, a oni koji su zainteresirani u izlaganje, mogu donijeti svoja izdanja te ih besplatno izložiti uz prethodnu najavu na mochvara@urk.hr.

Sajam će biti otvoren od 12 do 18 sati gdje će posjetioci imati priliku pogledati brojna izložena izdanja, popričati s izlagačima, te na Močvarinoj opremi poslušati željene ploče.
 
Facebook događaj