Preskočite na glavni sadržaj

Zimska škola pisanja 2024. u dvorcu Stara Sušica

Srednjovjekovni dvorac Stara Sušica nalazi se na rubu borove šume Gorskog kotara i već je dvanaest godina mjesto za književnost i književno stvaralaštvo na CeKaPe-ovim programima kreativnog pisanja. I ove zime književnost će se pisati u dvorcu Stara Sušica, od 19. do 23. siječnja 2024., uz mentorstvo Fride Šarar, Milice Vučković i Marka Tomaša, dvije nagrađivane spisateljice i jednog pisca, regionalno poznatih autorica i autora.
vrijeme: 19.01.2024. - 23.01.2024.
url: https://www.facebook.com/cekape/

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume i izolaciji od svakodnevnice. Pet nezaboravnih dana u zimskoj idili čarobnog dvorca, intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio ove zimske književne čarolije.
 
Polaznice i polaznici imat će priliku zakoračiti u svijet kreativnog pisanja na radionici Proze s Markom Tomašem, radionici Poezije s Fridom Šarar ili na radionici Romana s Milicom Vučković. Radionice su namijenjene svim odraslim osobama, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje, uz samo jedan uvjet - ljubav prema književnosti i pisanju. Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje,  druženje, večernje programe i otkrivanje prekrasnog Gorskog kotara.
 
Cijena Zimske škole pisanja iznosi 440€ i uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice. Sva pitanja šaljite putem maila, na info@cekape.com.