Preskočite na glavni sadržaj

'Zemlja bez sutona' kao audio knjiga

Od danas, 22. srpnja, je u book&zvook audio biblioteci dostupan roman 'Zemlja bez sutona' Marije Andrijašević za koji je autorica nedavno osvojila tportalovu nagradu. 
vrijeme: 22.07.2022. -
url: https://www.bookzvook.com/

Ovogodišnji novum književne nagrade tportala je digitalno audio izdanje pobjedničkog naslova. Možete ga slušati u izvedbi glumice Lane Barić, a do kraja kolovoza bit će besplatno dostupan u mobilnoj aplikaciji book&zvook kojoj se jednostavno pristupa mobilnim telefonom ili tabletom na platformama Google Play Store, Apple App Store i Huawei App Gallery.
      
produkcija: Audio Store Transonica
čita: Lana Barić
trajanje: 9 sati i 30 minuta
 
Lana Barić svojim je glasom i izvedbom autentično i upečatljivo dočarala glavnu junakinju Gloriju Suton. Njezina interpretacija upotpunjena glazbom i zvučnim efektima koji grade ambijentalnost i atmosferu romana, oživljavaju karakterističan zvuk dalmatinskog podneblja, Glorijin unutarnji svijet, prateće likove i sve nijanse njihovih emocionalnih stanja i međusobnih odnosa. Njezino čitanje i izvedba s lakoćom prenose onaj posebno hvaljen jezični i leksički sloj romana u kojem Andrijašević majstorski pretapa radnički urbani jezik Splita sa onim težačkim dalmatinskog zaleđa.
Audio knjiga Zemlja bez sutona slušateljima otvara novo iskustvo i razumijevanje teksta, a svojom cjelinom zvučnog kolorita roman direktno smješta u ono blisko i neposredno iskustvo govornog, unutarnjeg i vanjskog dijaloga, te mjesto žive interakcije likova.
 
Roman Zemlja bez sutona priča je ocu i kćeri, bijegu i povratcima u kojem snažno pulsira ideja preobrazbe i novog života, novog početka. Digitalno audio izdanje ovog nagrađenog romana, hvaljenog od kritike i publike, nastalo je u suradnji s tportalom, a moći će se do kraja kolovoza besplatno preuzeti i slušati u book&zvook aplikaciji.