Preskočite na glavni sadržaj

Željkin spomenar – Pjesnički dani Željke Boc u Mariji Bistrici

Željkin spomenar – Pjesnički dani Željke Boc u Mariji Bistrici
XX. Recital ljubavne poezije ”Željka Boc” održava se u Mariji Bistrici od 12. do 14. veljače. Recital je pokrenut 2004. godine kao spomen na nesretnim slučajem stradalu pjesnikinju i voditeljicu Radija Marija Bistrica Željku Boc. Trodnevni program jubilarne manifestacije ima naslov: Željkin spomenar – Pjesnički dani Željke Boc u Mariji Bistrici. 
vrijeme: 12.02.2023. - 14.02.2023.
Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske organizira jubilarni XX. Recital ljubavne poezije ”Željka Boc”.

Kako je ovo obljetnička manifestacija, priređen je trodnevni program pod nazivom Željkin spomenar – Pjesnički dani Željke Boc u Mariji Bistrici koji obuhvaća:

–          Predstavljanje zbirke pjesama Željke Boc Nisam otišla,
–          Predstavljanje pjesmenice Željela sam samo trajati povodom dvadeset godina Recitala ljubavne poezije u čast Željki Boc u Mariji Bistrici. U pjesmenici su tiskane nagrađene pjesme sa svih dvadeset recitala i životopisi njihovih autora,
–          XX. Recital ljubavne poezije “Željka Boc”  završnica,
–         Predavanja i radionice prema programu (namijenjene svima zainteresiranima).

Predavanja i radionice održat će se u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici, a predstavljanje knjiga u Domu kulture u Mariji Bistrici.

Dodatne informacije:
https://www.facebook.com/okcmarijabistrica/