Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka Arena sredinom lipnja domaćin festivala elektronske glazbe Stereosonic

Od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin velikog svjetskog festivala elektronske glazbe Stereosonic, prema najavama organizatora jednog od najposebnijih i najeklektičnih glazbenih događanja ikad održanih u Hrvatskoj.
vrijeme: 14.06.2024. - 15.06.2024.
mjesto: Zagreb
url: http://www.stereosonicfest.com/

Promotorska kuća AEG najavila je da će grad Zagreb tijekom lipnja ugostiti neke od najpoznatijih izvođača elektronske plesne glazbe u sklopu glazbenog festivala Stereosonic.
 
Posjetitelji festivala ove će godine premijerno uživati u zvukovima Paula Oakenfolda, producenta slavne Madonne te senzacionalne zvijezde - Klingandea. Za zabavu na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, publici koju organizatori prema najavama očekuju iz vise od 40 zemalja svijeta, omogućit će i dvadesetak drugih vodećih DJ-a današnjice koje će iz organizacije najaviti u narednim danima.
 
Organizatori najavljuju nekoliko pozornica i jedinstven vizualno scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odijevanju i pristupu zabavi, ističu organizatori.
 
U narednim mjesecima promotori iz AEG-a planiraju krenuti s pripremama za još nekolicinu događanja koja će biti organizirana diljem Hrvatske u sklopu sveobuhvatnog projekta Stereosonic. U prvom redu na obali, a čime će se uz festival u Zagrebu zaokružiti sveobuhvatni projekt glazbenih događanja ove promotorske kuće. (Hina)