Preskočite na glavni sadržaj

Zagovaračka akademija

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira Zagovaračku akademiju koja će se održati 25. i 26. studenog u Maloj dvorani Matice hrvatske (Ulica Matice hrvatske 2, Zagreb). Program je namijenjen mladima u dobi od 18 do 30 godina.
vrijeme: 25.11.2022. - 26.11.2022.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/WorldYouthAllianceHrvatska

Svrha 'Zagovaračke akademije' osnaživanje je mladih za aktivno sudjelovanje u demokratskom životu Republike Hrvatske, u zagovaranju mjera i politika od njihova interesa, ali i interesa za širu zajednicu.
 
Ovogodišnji govornici su: Rene Medvešek, Jagoda Poropat Darrer, Ivana Jeleč i Božo Skoko.
 
Konferencija započinje u petak, 25. studenog, u 17.00 h, kada će prof. Medvešek, glumac i redatelj, govoriti o glasu kao bitnom elementu svakog nastupa te objasniti zašto je glas ključan element uspješne komunikacije i već sam po sebi jedna poruka.
 
Gospođa Poropat Darrer, magistrica fonetike i talijanistike, uputit će sudionike u važnost i značenje asertivne komunikacije te prenijeti vještine dobrog uvjeravanja, posebice s obzirom na  važnost neverbalne komunikacije.
 
U subotu, 26. studenog, program se  otvara u 10.00 h radionicom gospođe Ivane Jeleč, magistrice novinarstva, talijanskog i španjolskog, koja će sudionicima približiti načine pisanja priopćenja za javnost te kako priopćenjem prenijeti „priču“ svog brenda i posredovati emocije.
 
Naposljetku će prof. dr. sc. Božo Skoko govoriti o odnosima s javnošću te objasniti kako najbolje plasirati svoje poruke, graditi odnose s medijima, prepoznati medijske manipulacije i suprotstaviti im se.
 
Sudionici će kroz ovaj program naučiti kako kvalitetno i konstruktivno zagovarati svoje stavove, kako uvjeriti druge u svoje ideje te kako ih predstaviti javnosti.

Više o događaju možete saznati na Facebook ili Instagram stranici.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na sljedećoj poveznici.