Preskočite na glavni sadržaj

Webinar 2 – Natječaj za europske projekte suradnje – projektna dokumentacija 2024.

Desk Kreativne Europe - Kultura organizira dva webinara s fokusom na tehničku pripremu i natječajnu dokumentaciju za trenutno otvoren Poziv za Europske projekte suradnje 2024. (COOP). Drugi webinar održat će se u petak 8. prosinca 2023. s početkom u 10 sati putem Teams platforme. Prijave su u tijeku.
vrijeme: 08.12.2023. -
prijava: 7.12.2023.
url: https://deskkultura.hr/

Webinari su namijenjen svima koji su zainteresirani ostvariti suradnje u području kulture na razini Europske unije, te povući sredstva za svoje aktivnosti kroz Natječaj za europske projekte suradnje 2024. koji ima rok za predaju projektnih prijedloga 23. siječnja 2024. godine u 17:00 CET. Prijave za sudjelovanje su obavezne za svaki webinar zasebno! 

Webinar II

Nakon održanog webinara, na kojem smo prezentirali sve trenutno otvorene pozive u potprogramu Kultura te naglasak stavili na natječaj za Europske projetke suradnje 2024., najavljujemo webinar 2 koji će biti fokusiran na projektnu dokumentaciju spomenutog poziva s istaknutima TIPS&TRICKS.
Webinar je namijenjen onima koji su u procesu izrade projektnog prijedloga za Europske projekte suradnje, a održat će se u petak 8. prosinca 2023. s početkom u 10:00 sati putem Teams platforme. Program webinara

Obrazac prijave za webinar 2→
Link za sudjelovanje stići će na prijavljeni mail nešto prije samog početka webinara. Webinari će biti snimani.  

Izvor: DKE: Kultura RH