Preskočite na glavni sadržaj

Webinar 1 – Natječaj za europske projekte suradnje – predstavljanje Poziva 2024.

Desk Kreativne Europe - Kultura organizira dva webinara s fokusom na tehničku pripremu i natječajnu dokumentaciju za trenutno otvoren Poziv za Europske projekte suradnje 2024. (COOP). Prvi webinar održat će se u utorak 28. studenog putem Teams platforme, s početkom u 10 sati. Prijave su u tijeku.
vrijeme: 28.11.2023. -
prijava: 23.11.2023.
mjesto: online
url: https://deskkultura.hr/

Webinari su namijenjeni svima koji su zainteresirani ostvariti suradnje u području kulture na razini Europske unije, te povući sredstva za svoje aktivnosti kroz Natječaj za europske projekte suradnje 2024 koji ima rok za predaju projektnih prijedloga 23. siječnja 2024. godine u 17:00 CET. 

Sudionici webinara bit će upoznati s ciljevima, specifičnim ciljevima, prioritetima i kriterijima prijave na natječaj. Kroz praktične primjere, sudionicima će se približiti što je ključno za prijavu na ovaj Natječaj.

Prijave za sudjelovanje su obavezne za svaki webinar zasebno. Poveznica za sudjelovanje stići će na prijavljeni mail nešto prije samog početka webinara. 
Webinari će biti snimani.  
 
Program i prijave za webinar 1
 
Sljedeći webinar planiran je početkom prosinca, te će zainteresiranima dati detaljnije uvide u projektnu dokumentaciju. Detalji i mogućnost prijave će biti objavljeni na FaceBooku i web stranicama Deska.

Izvor: DKE - Kultura RH