Preskočite na glavni sadržaj

Virtualno crtanje, slikanje i on-line izlaganje

Virtualno crtanje, slikanje i on-line izlaganje
Likovna umjetnica Petra Lidia Ševeljević, u okviru Programa razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe, provodi program 'Virtualno crtanje, slikanje i on-line izlaganje - zajedno sa slikaricom, 6 tema u 6 mjeseci'.
Početkom mjeseca umjetnica objavljuje temu i uvjete sudjelovanja, a krajem mjeseca pristigle fotografije crteža i slika objavljuju se u albumu na Instagram profilu i Facebook stranici autorice projekta.

Projekt je osmišljen zbog svjesnosti o ljudskoj želji za likovnim izražavanjem, za sudjelovanjem u umjetnosti, koja je jača od nesigurnosti i strahova od crtanja i slikanja. Svaki crtež i slikarska akcija korak su ka oslobođenju potencijala i kreativnosti, poručuje autorica.

Ukoliko se želite pridružiti crtanju i slikanju s umjetnicom, dodatne informacije potražite na Facebook stranici autorice - Petra Lidia Seveljevic @paintingsuperstar.

Album projekta SVI zajedno slikamo i crtamo, koji se provodi od 1. studenoga 2021. do 30. travnja 2022., dostupan je na Facebook stranici i na Instagramu

Facebook poveznice na: ALBUM 1 (za 11. mjesec 2021.)  –  ALBUM 2 (za 12. mjesec 2021.)  –  ALBUM 3 (za 1. mjesec 2022.g.) –  ALBUM 4 (za 2. mjesec 2022.g.)

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.