Preskočite na glavni sadržaj

VI. Art Fair Nesvrstani (1.– 4. lipnja)

VI. Art Fair Nesvrstani  (1.– 4. lipnja)
I ove godine od 1. do 4. lipnja posjetitelji Laube će moći uživati u festivalskoj atmosferi Art Fair-a Nesvrstani uz umjetnine 14 galerija i 18 samostalnih izlagača među kojima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak.
vrijeme: 01.06.2023. - 04.06.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://www.nesvrstani.hr/

Cjelovitu listu izlagača pronađite na novoj web-stranici sajma www.nesvrstani.hr.

Sajam umjetnina održava se u Laubi- kući za ljude i umjetnost šestu godinu za redom te vas i ove godine očekuje popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen. Panel raspravu o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus.

Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu. Art Fair Nesvrstani rado posjećuju svi ljubitelji umjetnosti: od profesionalaca do pripadnika široke publike, jer svake godine pruža rezime najuspješnijih imena na trenutnom tržištu umjetnina te određuje buduće smjerove razvoja likovnog oblikovanja. Pridružite nam se i doživite sasvim nesvakidašnje iskustvo kupovine umjetnina na najatraktivnijem sajmu umjetnina u regiji.