Preskočite na glavni sadržaj

Velika rock eksplozija #14

Ovogodišnje, četrnaesto po redu izdanje festivala 'Velika rock eksplozija' će se održati 24. i 25. rujna u zagrebačkom klubu Hard Place. Kao i svake godine, uoči festivala je objavljena kompilacija 'Velika rock eksplozija #14', a ovogodišnje izdanje sadrži čak sedamnaest pjesama - po jednu pjesmu svakog izvođača koji nastupa na ovogodišnjem festivalu te jedanaest bonus pjesama.
vrijeme: 24.09.2021. - 25.09.2021.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/SponaMusic

Vrijednost "VRE" kompilacija je - uz publiku, radijske postaje i glazbenu kritiku - prepoznala i struka pa je u nekoliko navrata nominirala festivalska "VRE" izdanja za glazbenu nagradu Porin.

Kompilaciju "Velika rock eksplozija #14" možete downloadati u WAV i MP3 formatu

https://www.deezer.com/hr/album/259527282

Već tradicionalno, festival predstavlja nove, talentirane i mlade izvođače, koji su se u prethodnoj godini istaknuli svojim radom, izdanjima, ali nažalost ne i nastupima, kojih zbog pandemije nije bilo.
 
Prvoga dana festivala nastupaju Grgur Višić, Bok Blues te Nensi, dok je druga festivalska večer rezervirana za nastup Zvonimira Varge, T.I.E. i riječkog benda FANAA.
 
Velika rock eksplozija će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan. Dođite, uživajte u dobroj glazbi i odličnoj atmosferi te podržite vrhunske domaće mlade glazbenike.