Preskočite na glavni sadržaj

Večer urbane poezije: Open mic night

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride poziva na Večer urbane poezije u četvrtak, 6. travnja, u 20 sati. Izvedba će se održati u prostoru Infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11, a ulaz je besplatan!
vrijeme: 06.04.2023. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/subscena

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
 
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.
 
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

Večer urbane poezije | Facebook