Preskočite na glavni sadržaj

Uskoro drugo izdanje manifestacije 'Moja mala kala' u Crikvenici

Dušu grada čine ljudi, njihovi običaji, tradicija, kultura, gastronomija… Sve to, ali i puno više, predstavit će Crikvenica u drugom izdanju manifestacije 'Moja mala kala' koje organizira Turistička zajednica Grada Crikvenice 19. i 20. srpnja, od 20 sati.
vrijeme: 19.07.2024. - 20.07.2024.
mjesto: Crikvenica
url: https://www.rivieracrikvenica.com/

Svaka će kala opet šaputati svoju priču, a dvorišta će se otvoriti za posjetitelje kao romantični vremeplovi. Na više nas lokacija očekuju glazbeni nastupi, prezentacije starih zanata i alata, crikveničke nošnje, ponuda crikveničkih gastro specijaliteta u kombinaciji s neizostavnom kapljicom vina, slikarska radionica, kreativna mjesta za fotografiranje, prikazivanje starih fotografija i videa o Crikvenici, kao i jedno iznenađenje, a i naši najmlađi mogu biti zadovoljni jer će uživati u radionicama, plesu, jahanju magaraca, predstavama, face paintingu i sličnim sadržajima.
 
Klapa “Sveta Jelena”, Klapa “Sveti Jakov”, Klapa “Kala”, “Trio Crikvenica”, “Klamaruša”, “Allegro”, “Duo Mirakul”, “Mistral”, Neven Barac, Đoni & Vojko, Marino Ferenčić, Teo Mandžuka, KUD “Neven” Selce, KUD “Dr. Antun Barac”, KUD “Vatroslav Lisinski” - naše su glazbene zvijezde čiji će se nastupi savršeno uklopiti u crikveničke kale.

Više: 2.⁠ ⁠MOJA MALA KALA | Crikvenica (rivieracrikvenica.com)