Preskočite na glavni sadržaj

Upisi u 9. Sezonu dramskog studija dječjeg kazališta 'Harlekin' (Omiš)

U tijeku su upisi u devetu sezonu dramskog studija dječjeg kazališta 'Harlekin' (koji djeluje pri CZK Omiš). Početak sezone i prvi zajednički sat održat će se u srijedu, 11. listopada, u 19 sati, u Kazalištu Mali princ (Ilirsko sjemenište) u Omišu, i nakon toga će biti podijeljeni u grupe prema uzrastu i dosadašnjem iskustvu. 
vrijeme: 04.09.2023. - 11.10.2023.
mjesto: Omiš
url: https://www.czk-omis.hr/

A zašto se upisati u ŠKOLU GLUME ?! Evo kratkog odgovora u par natuknica;
 
1. Razvijanje samopouzdanja: Sudjelovanje u dramskom studiju pomaže djeci razviti samopouzdanje i osjećaj samostalnosti dok se izražavaju na pozornici.
 
2. Kreativnost i maštovitost: Dječje kazalište potiče kreativnost i maštovitost kod djece, potičući ih da razvijaju vlastite priče i likove.
 
3. Timski rad: Sudjelovanje u kazalištu podučava djecu važnosti timskog rada, suradnje i komunikacije s drugima.
 
4. Izražavanje emocija: Djeca mogu naučiti kako izražavati različite emocije kroz glumu, što je korisna vještina za razumijevanje i komunikaciju s drugima.
 
5. Slobodno vrijeme s prijateljima: Druženje s vršnjacima koji dijele istu strast prema kazalištu može biti izvanredno iskustvo i prilika za stvaranje trajnih prijateljstava.
 
6. Izvedbe pred publikom: Sudjelovanje u predstavama omogućuje djeci da dožive uzbuđenje i ponos nastupanja pred publikom.
 
7. Raznolikost iskustava: Kazalište pruža raznolik spektar iskustava, učenje o različitim kulturama, povijesti i životnim pričama kroz interpretaciju likova.
 
8. Zabava i razonoda: Sudjelovanje u kazalištu može biti izuzetno zabavno i ispunjavajuće iskustvo za cijelu obitelj.
 
I još punooo toga.. Zato pozivamo roditelje i djecu da se ODVAŽE I PRIJAVE za ovu uzbudljivu avanturu u svijetu kazališta te da zajedno stvaraju nezaboravne trenutke i uspomene.
 
Voditeljica je dramska umjetnica i članica Crvenih nosova - klaunovadoktora, IVANA Giove ŽUPA.
 
Djeca na satu trebaju biti u udobnoj odjeći, ponijeti rezervne papuče (kao za tjelesni, ples i sl.) i bočicu vode.
 
Mjesečna školarina iznosi 25e (2 školska sata/tjedno).

Molimo dosadašnje polaznike da potvrde svoj dolazak.