Preskočite na glavni sadržaj

Upisi mladih glumaca u Kazalište Škrabe

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce (od 4 godine starosti), osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe. Nove glumice i glumci mogu se Kazalištu priključiti 18. i 19. siječnja, u 19 sati, u Domu kulture Jastrebarsko (kazališna dvorana), a upisi će biti otvoreni do kraja siječnja 2023.
vrijeme: 18.01.2023. - 19.01.2023.
mjesto: Jastrebarsko
url: https://www.facebook.com/kazaliste.skrabe

Sve informacije o održavanju satova glume i proba mogu se saznati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com te preko službenih Facebook i Instagram stranica Kazališta Škrabe.
 
Nino Škrabe, osnivač Kazališta Škrabe, ove godine slavi 55 godina kontinuiranog bavljenja kazališnom umjetnošću u svojem gradu, a njegovi kazalištarci u čast tog velikog jubileja pripremaju brojne programe, iznenađenja, događanja i predstave!
 
Jaskanski kazalištarci (među kojima su i glumice i glumci iz Zagreba, Karlovca, Ozlja, Krašića, Klinča Sela, Draganića i Horvata) prošle su godine oduševili brojne gledatelje svojom novom hit-predstavom "101 dalmatiner" koju je do sada vidjelo više od 3000 ljudi. I u novoj godini planiraju se nove izvedbe "Dalmatinera", ali i premijere novih predstava dječjeg i odraslog ansambla, kao i igranje starog dobrog hita "Oko jedne hiže".