Preskočite na glavni sadržaj

UHA-in program na DA! festivalu

U sklopu 9. izdanja Festivala UHA je pripremila dva događanja koja će se održati u prostorima Udruženja (Trg bana Jelačića 3/1, Zagreb) 17. i 24. ožujka te interaktivni kviz koji se provodi online putem društvenih mreža DA! festivala. Ulaz na sva događanja je slobodan.
vrijeme: 17.03.2024. - 24.03.2024.
url: http://www.uha.hr

UHA: NatjeČAJANKA / 17. ožujka 2024.
U nedjelju, 17. 3. 2024., s početkom u 17 sati održava se okrugli stol NatjeČAJANKA. S mladim arhitektima, uz šalicu toplog čaja, razgovaramo o tome zašto je važno provoditi arhitektonske natječaje i u njima sudjelovati. U razgovoru sudjeluju Mario Kralj (NEKOLIKO), Krešimir Renić (ONDA), Tajana Levojević (Radionica arhitekture), a moderatorica je Andrea Stanić.
 
UHA: Udruži se! / 24. ožujka 2024.
U nedjelju, 24. 3. 2024., s početkom u 17 sati u programu Udruži se! predstavnice i predstavnici društava članica UHA-e podijelit će iskustva rada u različitim gradovima diljem Hrvatske. Društva arhitekata Dubrovnika, Istre, Karlovca, Međimurja, Osijeka, Rijeke, Splita, Šibenika, Varaždina, Zadra i Zagreba predstaviti će svoje najzanimljivije projekate te približiti studentima kako se uključiti u njihove aktivnosti.
 
UHA: Najbrži ČiP! / online
Najbrži ČiP! je interaktivni online kviz čija se rješenja kriju u UHA-inoj digitalnoj bazi časopisa ČiP i Arhitektura, a pobjeđuju oni koji najbrže ponude točan odgovor. Kviz se provodi putem društvenih mreža DA! festivala (Facebook i Instagram), a pobjednike čekaju zanimljive publikacije o arhitekturi i urbanizmu koje će moći preuzeti 24. ožujka prije proglašenja rezultata žiriranja DA! festivala.