Preskočite na glavni sadržaj

Treća sezona web-serije za djecu 'Tata slikovnica'

Treća sezona web-serije za djecu 'Tata slikovnica'
Počela je treća sezona dinamične web-serije za djecu 'Tata slikovnica' koju možete pratiti na istoimenom YouTube kanalu. Epizoda pod naslovom ‘Mrljek i Prljek slave fujkasti rođendan’ autorice Jelene Pervan i Jelene Brezovec će biti objavljena u petak, 4. ožujka, u 19 sati.
U trećoj sezoni, Tati Slikovnici se u «glumi, plesu, pjevanju, sviranju i povremenom glupiranju» pridružuju dvije mlade glumice – Mirna Ostrošić i Tena Pataky, te mnogi gosti od kojih ćemo izdvojiti samo gosta prve epizode – Asima Ugljena, nam se prošli petak predstavio kao pravi pravcati – gusar!
 
Nove epizode izlazit će svakog petka u 19 sati, a na YouTube kanalu Tate Slikovnice dostupne su i sve epizode iz prošlih sezona. Pretplata na kanal je besplatna. Tatu Slikovnicu možete zapratiti i na Instagramu i na TikTok-u.
 
Tata Slikovnica već dvije godine oduševljava i djecu i roditelje. Djecu svojim humorom i dinamikom, a roditelje šarmom i pametnim sadržajem koji potiče na kreativnost i maštovitost, čitanje knjiga i zdravi život. Autor serije glumac je Igor Baksa koji je nemogućnost obavljanja glumačkog posla uslijed pandemije, iskoristio za pokretanje dugo željenog projekta – postavljanja video kanala na kojem će čitati slikovnice na originalan način – s mnogo glume, pjesme, otkačenog humora i dinamike.
 
Projekt sufinancira Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Moj prijatelj gusar - Tata Slikovnica E01S03

 

Uvodna špica #3 Sezone