Preskočite na glavni sadržaj

Translator's Corner: Jaume Cabre, 'Eunuhova sjena'

Na tribini Translator's Corner o prijevodu romana 'Eunuhova sjena' i o uredničkom radu na njemu govorit će prevoditelj Boris Dumančić i urednica Sanja Jovičić. Tribina će se održati u Knjižari Fraktura 24. rujna, u 20 sati, a razgovor ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu Fraktura Najbolja Literatura i na FB profilu Fraktura – najbolja literatura.
vrijeme: 24.09.2021. -
mjesto: Zagreb
url: https://fraktura.hr/

Roman 'Eunuhova sjena' raskošna je obiteljska saga s čitavom galerijom upečatljivih i snažnih likova – umjetnika, industrijskih magnata, buntovnika te obožavanih i nevjernih žena. Kroz sudbinu posljednjeg iz rodoslovnog stabla Gensana, predstavnika generacije izrasle iz frankizma, razočarane svojom mladošću i potopljene dvadesetim stoljećem, Jaume Cabré nemilosrdno secira suvremenu Španjolsku i njezinu metamorfozu iz diktature u beznadnu demokraciju.

Tribina će se održati u Knjižari Fraktura uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja bit će ograničen na 22, stoga vas molimo da se što prije prijavite na promocije@fraktura.hr.

Razgovor ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu Fraktura Najbolja Literatura i na FB profilu Fraktura – najbolja literatura.

Razgovor će se održati u sklopu projekta Suočavanje s nesigurnostima suvremene Europe / Facing Insecurities in Contemporary Europe sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.