Preskočite na glavni sadržaj

Teatar Poco Loco online

Teatar Poco Loco online
Teatar Poco Loco u okviru digitalne prilagodbe sadržaja predstavlja audio poeziju - odabrane pjesme iz knjige za djecu 'Što sve', autorice Nikoline Manojlović Vračar, te video 'Mačak u čizmama' u izvedbi Orkestra PocoLoca. 
Audio poezija odabranih pjesama iz knjige Nikoline Manojlović Vračar 'Što sve' (Mala Zvona, 2018.), u produkciji Teatra Poco Loco, u režiji Biserke Vučković, dostupna je putem aplikacije book&zvook. Stihove govore: Maja Katić, Zrinka Kušević, Nikša Marinović, a autori glazbe su Zvonka i Pavle Brazzoduro. Sadržaj je snimljen uz potočić Črnomerec, u obližnjem šumarku, u Maksimirskom parku i u studiju RadioTeatra Bajsić i prijatelji. Snimanje i oblikovanje zvučne slike potpisuje Dino Brazzoduro.

 

Video spot 'Mačak u čizmama' - predstava-koncert Orkestra PocoLoca, u režiji Renate Carola Gatica, prvi je u nizu ciklusa u kojem šesteročlani bend poziva na putovanje kroz pjesme o likovima iz bajki. Dostupan je na YouTube kanalu Teatra Poco Loco, a u pripremi su Crvenkapica, Vještica, Mala sirena te Princeza i žabac



Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

Novosti i aktivnosti Poco Loca pratite na njihovoj Facebook stranici.