Preskočite na glavni sadržaj

'Svakodnevica mjuzikl frikova'

'Svakodnevica mjuzikl frikova'
Kada ti svakodnevne situacije, od prvog spoja do vremena koje provodimo na društvenim mrežama, počnu izgledati kao 'Mamma Mia!', onda znaš da si mjuzikl frik – tako bi se ukratko mogao opisati novi originalni serijal koji s prikazivanjem na YouTubeu i društvenim mrežama kreće 8. ožujka 2022.
Riječ je o autorskom projektu 'Svakodnevica mjuzikl frikova', koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje žanra koji doživljava renesansu, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. A iza ovog serijala stoje iskusni profesionalci koji zaista poznaju najsuvremeniju svjetski mjuzikl scenu.

Sasvim obične ljude u običnim situacijama, koje su doživljene na sasvim neobičan način, utjelovit će Bojan Jambrošić, Vesna Ravenšćak Lozić, Petar Atanasoski i Marijana Matoković, koja je ujedno i asistentica redateljice.

Režiju i koreografiju potpisuje Tihana Strmečki koja iza sebe ima respektabilnu karijeru i mnogi je znaju po radu na mjuziklima 'Kiss Me, Kate', 'Evita' i 'Sunset Boulevard' u riječkom HNK-u, ali i po brojnim drugim projektima. Scenarist i autor tekstova je dramski pisac Igor Weidlich, a songove je uglazbio Bojan Jambrošić. Snimatelj i montažer je Marin Bukvić.

Četiri epizode prve sezone 'Svakodnevice mjuzikl frikova' publika će moći pogledati u razmacima od tjedan dana, počevši od 8. ožujka na posebnom YouTube kanalu. Sve informacije i najave zainteresirani mogu pratiti na Instagram profilu svakodnevica_mjuzikl_frikova.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH u sklopu Programa razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.