Preskočite na glavni sadržaj

'Sunčani predjeli' u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović' Koprivnica

U utorak, 31. svibnja, s početkom u 18 sati, u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović' Koprivnica održat će se predstavljanje knjige 'Sunčani predjeli' autora Gordana Jurkovića.
vrijeme: 31.05.2022. -
mjesto: Koprivnica
url: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/

Pisac, glazbenik i predavač Gordan Jurković do sada je izdao nekoliko zbirki priča i pjesama, vječno inspiriran duhovnim identitetom kao jednim od mogućih identiteta čovjeka. Niz godina vodi i internet stranicu Sretna duša, prezentirajući razne duhovne teme. Prvi je put gost naše knjižnice, a s nama će podijeliti bogato iskustvo i znanje o drevnoj vedskoj znanosti i mudrosti. 
 
„Svatko želi biti sretan i uživati život punim kapacitetom“ kaže autor Gordan Jurković. „Svatko želi biti očaran nekim tko je divan. Želimo voljeti i biti voljeni. Nitko ne želi biti ranjiv i živjeti u strahu, laži ili ropstvu. Želimo živjeti život Istine, Slobode i Ljubavi. Želimo dati najbolje od sebe za nešto uistinu vrijedno. Sva uživanja koja doživljavamo na razini materijalnog tijela i uma ograničena su, treperava i privremena. Duša nema taj problem. Ona može uživati narastajuća i izvorna zadovoljstva, a da se nikada ne zasiti ili umori. Ova nas knjiga poziva na nešto drukčije, ali divno putovanje i namijenjena je svim onim vječnim avanturistima koji se usude pomisliti da granice ne postoje. Pa čak i ako te granice izgledaju neumoljivo nepremostive…“.