Preskočite na glavni sadržaj

Split: Otvorene su prijave na 'Ljetni cirkuski kamp za djecu'

Udruga Cirkus Kolektiv treću godinu za redom organizira 'Ljetni cirkuski kamp za djecu' koji će trajati od 21. do 25. kolovoza. Kamp je organiziran za djecu u dobi 8 do 13 godina kojima nisu nužno potrebna predznanja iz cirkuskih vještina. Rok za prijavu sudionika je 7. kolovoza 2023.!
vrijeme: 21.08.2023. - 25.08.2023.
prijava: 7.8.2023.
mjesto: Split
url: https://www.facebook.com/cirkuskolektiv

Fokus kampa je na stjecanju tehničkih predznanja i kondicije za zračne discipline, radu na zračnim elementima (svila, obruč/krug, trapez), žongliranju i scenskim vježbama za pokret.
 
Polaznici edukacije će kroz rad s mentorima učiti raznovrsne cirkuske i scenske vještine prilagođene dobi i stupnju napretka polaznika.
 
Dnevni raspored aktivnosti kampa podijeljen je u dva dijela. Jutarnji dio, fokusiran na kondiciju, snagu i istezanje, je planiran na otvorenom, u park-šumi Marjan od 8.30 do 11.30 sati, a popodnevni dio kampa, fokusiran na zračne discipline i scenski pokret, je planiran na Maloj Sceni Doma mladih od 17.15 do 20.30 sati.
 
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na linku: LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU • PRIJAVNI OBRAZAC • 2023 (google.com)
 
Rok za prijavu sudionika je 7. kolovoza 2023., a prijava će biti potvrđena mailom najkasnije 10. kolovoza 2023.
 
Ljetni cirkuski kamp dio je edukacijskog programa za djecu koji provodi udruga Cirkus Kolektiv.
 
Za sva dodatna pitanja možete se javiti na cirkuskolektiv@gmail.com, a više možete pronaći i na Facebook eventu: LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU 2023. | Facebook

Na linku ispod možete pogledati kako je bilo prve godine organizacije kampa: