Preskočite na glavni sadržaj

Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' gostuje u Puli

Otvorene su prijave na radionice 25. Škole medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' koja gostuje u Puli od 28. kolovoza do 1. rujna 2023. Rok za prijavu je 25. lipnja 2023.!
vrijeme: 28.08.2023. - 01.09.2023.
mjesto: Pula
url: https://smk.hfs.hr/o-skoli

Škola medijske kulture je jedan od 5 najvažnijih projekata medijskog opismenjavanja u RH i među 150 najvažnijih na razini EU, a u sklopu Škole o  filmu možete učiti, raspravljati i naučiti i to upravo od najvećih filmskih profesionalaca! Škola je mjesto dogradnje, usavršavanja ili tek prvog susreta sa svijetom filma, fotografije, radija i medija.
 
Petodnevna Škola medijske kulture u Puli nudi čak sedam programa i radionica:
 
1. Seminarski program (Filmska naSTAVa),
2. Radionica za dokumentarni film,
3. Radionica za igrani film,
4. Radionica za animirani film,
5. Radionica za eksperimentalni film,
6. Radionica za kameru i snimanje,
7. Radionica za glazbeni videospot.
 
Stoga pozivamo na sudjelovanje u ovogodišnjim programima Škole sve ljubitelje filma, samostalne autore, kinoklubaše, profesore, odgajatelje, studente, članove udruga kao i sve koji žele učiti o filmu, usvojiti potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s najvećim filmskim profesionalcima.
 
Nastavnici i profesori na radionicu se mogu prijaviti putem ETTAEDU-a, jer je 25. Škola medijske kulture u Puli verificirana kao stručnih skupova od strane Agencije za odgoj i obrazovanje.  Ovaj program odlično je usavršavanje za izvođenje nastavnih medijskih i izvannastavnih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama te idealan je za pokretanje budućih filmskih družina.
 
Školu organizira Hrvatski filmski savez u suorganizaciji Pulske filmske tvornice, a sve informacije i poveznica za prijave nalaze se na sljedećoj poveznici: https://smk.hfs.hr/pula-2023
__
 
25. Školu medijske kulture "Dr. Ante Peterlić" u Puli financijski podržavaju Hrvatska zajednica tehničke kulture, Hrvatski audiovizualni centar i Grad Pula.