Preskočite na glavni sadržaj

Showcase hrvatskog kazališta 2022.

Showcase hrvatskog kazališta 2022.
Od 12. do 16. svibnja, u organizaciji Hrvatskog centra ITI, održat će se Showcase hrvatskog kazališta na koji dolaze kazališni kritičari, selektori i ravnatelji kazališta iz Poljske, Srbije, Crne Gore, Francuske, Latvije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.
vrijeme: 12.05.2022. - 16.05.2022.
mjesto: Zagreb
url: https://hciti.hr/

Na Showcaseu će biti prikazano osam kazališnih i plesnih predstava, a manifestaciju otvara 'O Rozoj Budućnosti' Ane Kreitmeyer i Zrinke Užbinec. U programu su još predstave 'Braća Karamazovi' u režiji Olivera Frljića i 'Dobro je dok umiremo po redu' dramatičara Ivora Martinića u produkciji Zagrebačkog kazališta mladih. U Zagrebačkom plesnom centru izvodi se predstava 'Bi-polar B(e)Ar/e' autora i izvođača Marina Lemića, a u Teatru ITD 'Dvostruki Aksl' u izvedbi Dražena Šivka i Mladena Vasarya. Također je uvrštena predstava 'Mala Frida' u produkciji Gradskog kazališta Žar ptica te poetski performans Biografije ptica mlade dramaturginje Nine Bajsić u produkciji Hrvatskog centra ITI.

Sve predstave su titlovane na engleski jezik, a detaljnije informacije o programu možete vidjeti na stranici www.hciti.hr.
 
Programska knjižica