Preskočite na glavni sadržaj

Šesta radionica Dnevnika poezije

U subotu, 16. listopada, s početkom u 9 sati, putem online platforme Google meet održat će se šesta radionica ‘Dnevnika poezije’ uz stručno vodstvo mladog pjesnika Tomislava Augustinčića.
vrijeme: 16.10.2021. -
url: http://ka-matrix.hr/

Aktivnost završava s prvim modulom „Erasure poetry“ i nastavlja s drugim „Poetry slam“ koji uključuju oblik poezije koji kombinira elemente izvedbe, pisanja, natjecanja i sudjelovanja publike.
 
Polaznici će u prvom dijelu učiti o samim početcima i razlozima pokretanja ove bitne umjetnosti, a na kraju i sami smišljati i prezentirati svoju poeziju upravo onako kako se i predstavljala osamdesetih godina.
 
Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna. Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.
 
Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.
 
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.