Preskočite na glavni sadržaj

Serija 'Područje bez signala' u službenoj konkurenciji na tri festivala

Nakon svjetske premijere i nagrade za najbolju seriju u programu International Panorama na festivalu Series Mania, serija 'Područje bez signala' autora Ankice Jurić Tilić i Dalibora Matanića tijekom sljedećih mjesec dana bit će prikazana u službenom programu još tri značajna festivala televizijskih serija.
vrijeme: 05.11.2021. -


U konkurenciji sedam serija Područje bez signala upravo se prikazuje u glavnom natjecateljskom programu na osmom izdanju festivala TV serija Serilizados Festat u Barceloni. Osim uživo, festival kao i prošle godine ima i svoj hibridni format, nudeći dio programa putem online platforme Filmin.
 
Nakon Španjolske, Područje bez signala bit će prikazano u natjecateljskoj međunarodnoj konkurenciju s još devet serija na 27. Ženevskom međunarodnom filmskom festivalu. GIFF se održava od 5. do 14. studenog, a seriju će publici predstaviti redatelj Dalibor Matanić koji će biti gost festivala.
 
U Münchenu se 11. i 12. studenog uživo održava 6. Seriencamp Festival, a Područje bez signala također je u natjecateljskom programu u konkurenciji među pet serija. Festival se osim uživo održava i na internetskoj platformi SERIENCAMP WATCHROOM dostupnoj na području Njemačke do 28. studenog. 
 
Hrvatska premijera serije očekuje se na Hrvatskoj radioteleviziji u zimu 2021/2022. Opširnije…