Preskočite na glavni sadržaj

'Red Dot' Studiju Sonda za projekt '100% Covid free putovanje'

Kreativni Studio Sonda i Gradska knjižnica Poreč dobitnici su prestižne dizajnerske nagrade 'Red Dot Award: Brands & Communication design' u kategoriji 'Advertising – Integrirana kampanja' za projekt - '100% Covid free putovanje'. 
url: https://sonda.hr/hr/100-covid-free-putovanje/
Nagrada je dodijeljena u jednoj od najkompleksnijih kategorija: Advertising – Integrirana kampanja, za koju je važno da kreativnu ideju komunicira kao jedinstvenu cjelinu, no kroz više integriranih komunikacijskih kanala.
 
Pored Red Dot-a, kampanja 100% Covid Free Journey nagrađena je i u SAD-u (One Show Merrit), Europi (European Design Awards: Grand Jury Prize i Gold on Category Promotion, Poster Series), a na nacionalnom Natjecanju dobila je tri Grand Prixa: iz kreativnosti (Ideja X), Efikasnosti (Effie) i digitalne relevantnosti (MIXX) te od male gradske knjižnice učinila oglašivača godine.

Zahvaljujući ovoj nagradi, knjižnica će biti promovirana na online platformama i izložbama u organizaciji Red Dot-a, te će biti dio godišnje publikacije International Yearbook Brands & Communication Design, priopćeno je iz Studija Sonda.