Preskočite na glavni sadržaj

Re:vizor-Music meets nature

Re:vizor-Music meets nature
Autor, izvođač i producent Vedran Križan, nositelj projekta Re:vizor-Music meets nature, predstavlja drugu kompoziciju i live video ovoga zanimljivog i originalnog koncepta, objavljenu na YouTube stranici projekta.
Nakon glazbenog komada The View, snimljenog na vrhu Učke, Vojaku koji je predstavljan javnosti sredinom prošle godine Revizor se ponovno ukazuje sa drugim videom Live at Platak. Posebnost ove skadbe i izvedbe leži ne samo u lokaciji veći i u činjenici da ju supotpisuje i na njoj gostuje proslavljeni domaći glabenik, pijanist, kompozitor i aranžer Zvjezdan Ružić.

Live at Platak je odsviran uživo i snimljen 21. siječnja 2022. u pravim zimskim uvjetima na vrhu Radeševo, jednom od rijetkih skijališta u Evropi sa kojeg se za lijepog vremena vidi more i cijeli Kvarnerski zaljev. Vedran Križan (klavijature) i Zvjezdan Ružić (mellotron) su u suradnji sa prirodom i pod utjecajem različitih vrsta i podvrsta elektronske glazbe od šezdesetih godina prošlog stoljeća pa na ovamo, stvorili i izveli glazbeni broj koji nastavlja koncept Music Meets nature - Soundtracka za boravak u prirodi. Glazbeni miks i produkcija djelo su Vedran Križana i Mateja Zeca dok je redateljica videa Kristina Barišić. 

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.






Re:vizor Music na Facebooku