Preskočite na glavni sadržaj

Radojka Šverko s programom filmske glazbe nastupa u Klanjcu

Hrvatska glazbena diva Radojka Šverko održat će koncert 2. lipnja u Velikoj dvorani Grada Klanjca, s početkom u 20 sati. Na programu su filmske glazbene uspješnice i poznate skladbe iz mjuzikala.
vrijeme: 02.06.2022. -
mjesto: Klanjec
Hrvatska glazbena diva, Radojka Šverko, prepoznatljivog baršunastog alta, prva je domaća pjevačica koja je održala koncert filmske glazbe. Te 1998. godine u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci izvela je program filmskih glazbenih uspješnica, kao i poznatih skladbi iz mjuzikala, pod nazivom "Moj film".
 
S tim programom Radojka Šverko 2. lipnja 2022. dolazi u Klanjec. Uz pratnju svog sjajnog orkestra pod vodstvom prof. Vladimira Babina, koji čine vrhunski instrumentalisti Aleksandar Valenčić, Tonči Grabušić, Zvonimir Radišić i Damjan Grbac, provest će publiku kroz holivudske klasike i ekranizirane mjuzikle kao što su: "Casablanca", "The Lion King", "Titanic", "Chess", "The Wizard of Oz", "The Way We Were", "Cats", "Cabaret", "Goldfinger" i "Night Shift".
 
Ove godine umjetnica obilježava 55 godina profesionalne glazbene karijere.
 
Ulaznice po cijeni od 50 kuna moguće je nabaviti u pretprodaji u Kulturnom centru Klanjec.
 
Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.