Preskočite na glavni sadržaj

Radionica zvuka i slušanja i zvučne šetnje u Karlovcu

Savez udruga KAoperativa u subotu, 18. lipnja organizira radionicu zvuka i slušanja te u nedjelju, 19. lipnja Karlovačke zvučne šetnje pod vodstvom povjesničarke umjetnosti i autorice projekata Ive Galović.
vrijeme: 18.06.2022. - 19.06.2022.
mjesto: Karlovac
url: https://www.facebook.com/kaoperativa/

Radionica i zvučna šetnja će se održati 18. i 19. lipnja od 17:30 do 20 sati na Maloj Sceni i u Urbanom Parku Hrvatskog doma.

„Zvuk je integralni dio svakodnevnice, stalno smo njime okruženi te ima izniman utjecaj na našu percepciju okruženja kao i na raspoloženje. Kroz radionicu zvuka i slušanja nizom praktičnih vježbi će se učiti kako osvijestiti zvuk kao medij, ispitivati važnost i utjecaj zvuka, te njegova uloga u svakodnevnom životu. Zvučnim šetnjama upoznavat ćemo zvučnu sliku grada ali i istraživati moguće intervencije, te otkrivati koliko zvučno okruženje utječe na doživljaj prostora oko nas.”

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail galoviciva@gmail.com bez obzira na prethodno znanje o zvuku, na obje ili pojedinačne radionice. Prijave se primaju do četvrtka, 16. lipnja, radionica je besplatna a broj polaznika ograničen.