Preskočite na glavni sadržaj

Radionica kreativnog pisanja i izrade stripova – Stripomanija u Knjižnici Vodnjan

Gradska knjižnica i čitaonica Pula u Knjižnici Vodnjan u kolovozu organizira ciklus radionica izrade stripa i kreativnog pisanja Stripomanija namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole (5. - 8. razred) koje će voditi prof. Vladimir Papić. Radionice su međusobno povezane te će se održavati utorkom - 1., 8., 22. i 29. kolovoza - od 10 do 11,30 sati.
vrijeme: 01.08.2023. - 29.08.2023.
mjesto: Vodnjan
url: https://www.gkc-pula.hr/hr/

Sudjelovanje se ne plaća, no zbog ograničenog broja polaznika prijave su obvezne. Zainteresirani se mogu javiti osobno u Knjižnicu Vodnjan, mailom na vodnjan@gkc-pula.hr ili telefonom 052 / 512 572.
 
Vladimir Papić diplomirao je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli smjer – Hrvatski jezik i književnost-Povijest. Živi i radi u Puli kao profesor hrvatskog jezika u osnovnoj školi. Tijekom rada u prosvjeti pokrenuo je i vodio radionice kreativnog pisanja koje su rezultirale e-knjigama s učeničkim pričama, među kojima su neke nagrađivane na državnoj razini. Radionicu kreativnog pisanja vodio je, između ostalog, i u sklopu Bloomsdaya u Puli 2016. godine. Višestruko je nagrađivan za svoje kratke priče, a u svibnju 2017. izdan mu je prvi roman Iskupljeni princ u nakladi Nove Poetike.