Preskočite na glavni sadržaj

Radionica: Harlekin – Od krpe do identiteta

Tekstilni i modni dizajner Vasco organizira radionicu pod nazivom 'Harlekin - Od krpe do identiteta' koja se održava u srijedu i četvrtak, 17. i 18. siječnja, od 18 sati. Za radionicu nije potrebno predznanje i besplatna je.
vrijeme: 17.01.2024. - 18.01.2024.
prijava: 16.1.12024.
mjesto: Zagreb
url: https://radiona.org/

Na radionici Harlekin - Od krpe do identiteta bavimo se razvojem harlekinskog kostima od krpica. Polaznici će savladavati vještinu uklapanja višebojnih uzoraka u odjevni predmet.
 
Prijaviti se možete do utorka, 16. siječnja 2024. točno u podne na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/jyAEHUX7KYQS2yoVA

O voditelju:

Vasco je tekstilni i modni šljaker sa sjedištem u Zagrebu, vlasnik istoimenog obrta osnovanog 2022. Vasco je strastven prema stvaranju visokokvalitetnih, ručno izrađenih proizvoda koji su i moderni i društveno osviješteni. Njegovi su radovi često provokativni i odvažni, dizajnirani da potaknu na razmišljanje i razgovor o važnim društvenim temama. Vjeruje da je moda mjesto masovnog porobljavanja, ali i osobne emancipacije.
 
Surađuje niz godina s različitim akterima na kulturno-umjetničkoj sceni. Završio Tekstilno tehnološki fakultet, Tekstilni i modni dizajn, Dizajn tekstila 2022. godine. U posljednjih nekoliko godina samostalno ili grupno izlagao i održavao radionice u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, 55. Zagrebačkom salonu, Zagreb Design Week-u, Muzeju za umjetnost i obrt, festivalu Q fest te kroz različite projekte surađuje sa Sabmarineom, Akademijom dramske umjetnosti i dr.
 
Bavi se prijenosom znanja kroz radionice i privatne satove. Dugogodišnji je suradnik Radione u okviru čijeg edukativnog programa radi na tekstilnom programu.